Åre Höstmarknad 2012 sista helgen i september

I helgen 28-30 september är det höstmarknad i Åre. Då kan man besöka knallemarknaden längs Årevägen fram till Åre torg. Hela Åre fylls av både utställare och besökare för en trevlig helg.

Förra årets höstmarknad lockade över 20 000 besökare till Åre. I år väntas det bli minst lika många och det är ett fullspäckat schema som erbjuder något för alla. Fokus ligger på tradition, kvalitet och Jämtländsk kultur. Från kl 12.00 fredag 28 september slår man upp portarna.

Bland evenemangen finns godbitar som t.ex. Rawfood, Live Lounge musik och tävlingar i t.ex Longboard. På lördag kväll är det räkfrossa på Tott Hotell med Messiah Hallberg, känd från RAW Comedy Club. Se till att boka bord om du ska dit!

Länkar för dig som vill veta mer om Åre Höstmarknad

Programpunkter 2012

Utställare

Social tagging:

Comments are closed.