Vad man kan göra på höstlovet i Åre

Det händer ju att höstlovet har kunnat bjuda på skidåkning i Åre, men med tanke på de senaste årens vintrar är det nog säkrast att ha en rejäl backup ifall du tänkte besöka Åre under höstlovet. Vi tänkte tipsa om en del roliga aktiviteter för dig med barn.

Äta choklad direkt från fabriken

Har du sett Kalle och Chokladfabriken kanske det här låter lite läskigt, men Kalle äger inte Åre Chokladfabrik. Se hur chokladen blir till och passa på att provsmaka.

Upplevelsebad på Holiday Club

Holiday Clubs upplevelsebad är en given favorit. Där finns hela 8 st pooler med strömmar, bubbelpooler och vattenfall. Gillar du fart ska du ta en tur i den 67 meter långa vattenrutschkanan. Glöm heller inte att basta i isbastun!

Sätta några strikar i bowlinghallen

På Holiday Club finns även möjlighet att kora familjens mästare i bowling. Varje dag håller bowlinghallen öppet. Strike!

Comments are closed.