Billigt hotell Åre

Gillar man bekvämlighet, bäddade sängar, städning och framdukad frukost är hotellboende perfekt. Det finns många olika hotell i Åre, både lyxiga och budgethotell. Vi har nedan listat ett par olika billiga hotell i och kring Åre by.

Centrala hotell Åre Torg

Åre är en liten by och letar man efter centrala hotell ska man leta på och kring Åre Torg.

STF Hotell Åre Torg

Svenska Turistföreningen driver ett hotell precis mitt i Åre, vid Åre Torg. Ett riktigt bra läge för både ski-in, ski-out och nöjesliv. Priserna är helt klart överkomliga för att få bo så centralt. Standarden på hotellet är 2-stjärnigt men väldigt fräscht! Det finns bastu och kostnadsfri Wi-Fi i de allmänna utrymmena på hotellet. På STF Hotell Åre Torg finns totalt 38 rum med delat boende och badrum. Det heter hotell, men kanske också skulle kunna platsa i kategorin vandrarhem.

Är man medlem i STF får man rabatt och betalar från 295 kr/natt, vuxen och bädd.

BesöksadressKabinbanevägen 22, 830 13 ÅRE
Antal bäddar: 152
Antal rum: 38

 

Parkvillan

Nedanför Åre Torg ligger Parkvillan, ett hotell i 3 våningar med totalt 32 bäddar. De flesta rum har egen dusch och wc i korridoren. Det finns en liten bastu i källarvåningen och en egen bar. Vi saknar för tillfället prisuppgifter om vad boende på Parkvillan kostar under högsäsong.

Besöksadress: Parkvägen 6, 830 13 Åre
Telefon: 0647 – 510 40

Åre Bed & Breakfast

Cirka 350 m från Tottliften ligger Åre B&B. Hotellet erbjuder 14 rum fördelade på flera olika avdelningar. Varje avdelning består av 3-4 rum och man delar dusch och toalett med övriga gäster. Under högsäsong ligger rumspriserna på 545 kr per person och natt i ett 2-bäddsrum. Vissa veckor är det högtryck i Åre, t.ex. Nyår, sportlov och påsklov. Då får man betala 695 kr per person och natt. Frukost ingår på hotellet och man erbjuder rabatter för den som bokar många nätter, t.ex. ”Bo 7 dygn, betala för 5”. Åre B&B är definitivt värt att kolla in för dig som vill bo på ett billigt hotell i Åre.

 

Det finns många andra hotell i och kring Åre för den som vill ha ett boende med högre standard. Då rekommenderar vi en sökning på Hotels.com eller Bookings.com efter hotell i Åre. Kika efter t.ex. Holiday Club, Copperhill och Tott.

Comments are closed.