Lägenhet Åre

Bostadsrätterna i Åre är dyra! Vill man köpa en lägenhet i centrala Åre är det inte ovanligt med kvadratmeterpriser på uppåt 45-50.000 kr. Åre kan mäta sig med Stor-Stockholm i vässa avseenden. En del som köpt lägenheter i Åre hyr ut lägenheten för att finansiera köpet och kanske till och med kunna tjäna sig en hacka.

Hyra lägenhet i Åre

Att hyra en lägenhet i Åre är skönt om man vill ha bra komfort, centralt läge och nära till både skidbacken och utelivet. Ett enkelt sätt att börja är att söka på Blocket efter ”lägenhet Åre” och bocka i ”uthyres”. Här är en länk som bör göra jobbet åt dig:

https://www.blocket.se/jamtland?q=l%E4genhet+%E5re&cg=0&w=1&st=u&ca=3&l=0&md=th

Lägenhetshus

Exklusiva lägenheter i Åre

Spektrat av lägenheter i Åre By är brett. Det finns några riktigt exklusiva lägenheter med självhushåll men där man kan få full hotellservice om man vill.

Åregården Residence

I före detta Sporthotellet finns idag Åregården Residence. Lägenheterna är inredda med exklusiva material och läckra inredningsdetaljer. Alla våningarna har balkong, bastu och även tvättmaskin och torkskåp. Vill man kan man köpa till Hotel Diplomat Åregårdens hotellservice och gå dit för att äta gott.

Executive Skiing

Söker du ett riktigt exklusivt boende utöver det vanliga så är det Executive Skiing som ger dig vad du vill ha. De hjälper dig hitta ”Åres mest exklusiva privatägda chalets”.

AGO Mitt i Åre för uthyrning av lägenheter

AGO Servicebolaget i Åre AB driver tjänsten Mitt i Åre och förmedlar uthyrning av lägenheter. De känner väl till alla objekt som de hanterar och kan hjälpa dig hitta en bra lägenhet att hyra.